24-uurs afhaalservice – Apotheek Haaswijk – Oegstgeest

Apotheek Haaswijk

24-uurs afhaalservice

 • Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt en zonder wachttijd

  U kunt zelf, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestellingen afhalen uit het uitgifte automaat aan de buitenzijde van Apotheek Haaswijk. Als het recept in de apotheek klaargemaakt is, krijgt u een SMS of email-bericht met een afhaalcode op uw mobiele telefoon. Met deze code kunt u via het touchscreen op de uitgifte automaat uw medicijnen afhalen. Vanzelfsprekend bent u ook altijd welkom om binnen een persoonlijk advies te krijgen van apotheek Haaswijk.

  Wat kan er niet in afhaalkluis?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden
  • Producten met afmetingen groter dan een schoendoos
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste keer gebruikt.
  Deze geneesmiddelen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

  Hoe werkt onze afhaalkluis?

  1. Inschrijven

   U vult uw gegevens in op het inschrijfformulier. U dient er voor de zorgen dat wij altijd uw juiste mobiele telefoonnummer of e-mailadres hebben.
  2. Geneesmiddelen klaarzetten

   Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen zo snel als mogelijk voor u klaargezet in de afhaalkluis.
  3. SMS-bericht

   U ontvangt een gratis SMS-bericht of email dat uw geneesmiddelen kunnen worden opgehaald. In het bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een eventuele tweede SMS wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Let op! Na 72 uur wordt uw geneesmiddelen uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.
  4. Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalkluis

   Volg de instructies op het scherm van de afhaalkluis. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegevens afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. Voor de geneesmiddelen waarvoor u dient te betalen ontvangt u een factuur van apotheek Haaswijk. Deze factuur wordt via een automatisch incasso aan het einde van de maand van uw bankrekening afgeschreven. De afhaalkast is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor jong en oud. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.