AfhaalGemak – Apotheek Haaswijk – Oegstgeest

Apotheek Haaswijk

AfhaalGemak

 • Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt en zonder wachttijd

  U kunt zelf, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestellingen afhalen uit de uitgifte automaat aan de buitenzijde van Apotheek Haaswijk. Als het recept in de apotheek klaargemaakt is, krijgt u een SMS of email met een afhaalcode op uw mobiele telefoon. Met deze code kunt u via het touchscreen op de uitgifte automaat uw medicijnen afhalen.

  Wat kan er niet in de afhaalkluis?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden
  • Producten met afmetingen groter dan een schoendoos
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste keer gebruikt.
  Deze geneesmiddelen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

  Hoe werkt onze afhaalkluis?

  1. Inschrijven

   U vult uw gegevens in op het inschrijfformulier. U dient er voor te zorgen dat wij altijd uw juiste mobiele telefoonnummer of e-mailadres hebben.
  2. Geneesmiddelen klaarzetten

   Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen zo snel als mogelijk voor u klaar gezet in de afhaalkluis.
  3. SMS-bericht of E-mail

   U ontvangt een gratis SMS-bericht of e-mail dat uw geneesmiddelen kunnen worden opgehaald. In het bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een eventuele tweede SMS wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Let op! Na 72 uur worden uw geneesmiddelen uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.
  4. Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalkluis

   Volg de instructies op het scherm van de afhaalkluis. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. Voor de geneesmiddelen waarvoor u dient te betalen ontvangt u een factuur van apotheek Haaswijk. Deze factuur wordt via een automatisch incasso van uw bankrekening afgeschreven. De afhaalkluis is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor jong en oud. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.